Dit ben ik

 

 

 

 

Mijn naam is José en ik ben geboren in Seoul, Zuid Korea. 

Op mijn tweede ben ik naar Nederland gekomen en opgegroeid in Utrecht waarnaar we op mijn 10e naar een dorp zijn verhuist.

Dit was een hele omschakeling om van een stad naar een dorp te moeten verhuizen. Het versterkte het gevoel dat ik ‘anders’ was en dat ik een eigen plek wilde vinden. Zodra ik de kans kreeg om na mijn studie Theatervormgeving de wereld in te gaan ben ik gaan reizen. En dit heb ik jarenlang met veel plezier voor mijn werk en als hobby gedaan. Door mijn reizen en interactie met verschillende mensen en culturen kwam ik erachter dat waar ik ook was, ik mezelf meenam en dat waar naar ik op zoek was, mijn eigenlijke ‘thuis’ altijd al in mezelf zat.

 

Dit is dan ook mijn zielsmissie geworden om kinderen en volwassenen te coachen die zich anders voelen in een wereld waar er vaak van ze word verwacht dat ze zich moeten aanpassen aan wat ‘normaal’ is. En we op zoek gaan naar je unieke zelf, wie je echt bent met ieder zijn eigen unieke kwaliteiten.

Het is een supermooie en dankbare reis die ik graag met je maak.

 

Door mijn eigen Hooggevoeligheid in te zetten en te kijken met de ogen van mijn ziel, zie ik wie je echt bent en wat je 'blauwdruk' is. Met deze informatie werk ik op een praktische speelse manier met respect voor ieders eigenheid. De levenservaring die ik heb opgedaan als reisleider en coachende manager heb ik aangevuld met een opleiding Kindercoach aan de Academie Psychodynamica en meerdere trainingen voor (hooggevoelige) kinderen, intuïtief healen en meditatie.

 

En reizen vind ik nog steeds leuk en wandelen in de natuur met mijn hond. Daarnaast doe ik aan meditatie, healing, hou van koken en schrijf kinderverhalen.

Ik ontmoet jullie graag.

 

 

De enige die je hoeft te zijn is Jezelf