Volwassenen

 

 

 

 

Als volwassenen kunnen we ook tegen onze eigen grenzen aanlopen en het gevoel hebben dat bepaalde  overtuigingen/situaties niet meer in overeenstemming zijn met wie je echt bent en waar je echt gelukkig van word.
Vaak zit de oorzaak van ‘dit gevoel’ diep geworteld in het verleden en verre verleden.
Dit kan o.a in uiting komen in lichamelijke klachten, (steeds terugkomende) patronen in relaties met anderen en jezelf.


Wat kan ik voor je betekenen?

Ik werk op een aards en energetisch level waarbij ik je begeleid op jouw reis de diepte in d.m.v energetische healing, regressie en praktische technieken afgestemd op jou.
Door de diepte in te gaan en te ervaren/observeren waar bepaalde patronen vandaan komen, waar ze in je lichaam zitten en hoe dit invloed heeft op je huidige leven, kan je het gaan omzetten om zo weer je eigen pad te bewandelen in harmonie met je unieke zelf.


Wat is een healing

Bij een healing word je energetische lichaam opgeschoond en weer opgeladen waardoor je energie weer gaat stromen. Tijdens een healing krijg ik informatie door waar er eventuele blokkades in je lichaam zitten en hoe deze invloed hebben op je lichaam en vastzittende patronen in je leven.
Door samen naar deze patronen te kijken krijg je inzicht in je huidige leven, lichaam en overtuigingen en kan je de puzzelstukjes in elkaar gaan zetten om daarna te gaan doorbreken.

Een healing kan ook als ontspanning en opschoning van energie gegeven worden zonder verdere informatieoverdracht.


Wat is regressie

Bij een regressie ga je naar een ander leven waar je informatie krijgt over waar bepaalde patronen/gedrag/relaties vandaan komen en/of steeds weer terugkomen. Hierdoor krijg je inzicht in je huidige leven, lichaam en overtuigingen en het proces/situatie waarin je op dit moment zit en aan de slag gaan met de verkregen informatie.


Mocht je meer informatie willen kan je altijd contact met me opnemen

Aanbod volwassenen/ouders kan ook zonder kindercoach traject worden geboekt.


Tijdens een coaching traject bij mij is het verboden om ayahuasca, cacao sessies en andere drugs te gebruiken.

Mocht je dit wel willen dan raad ik je aan om niet bij mij de coachingsessies te doen.